peterskeuze

Jouwpagina.nl

Cyprus Vakantie

Cyprus, een Europees land waar u kunt genieten van prachtige cultuur en natuur. Het land is zeker een vakantie waard! Dit is een eiland dat ligt in de Middellandse Zee. Er worden verschillende talen gesproken, namelijk Turks, Engels en Grieks. Er leven hier verschillende bevolkingsgroepen met elkaar samen, namelijk Grieken, turken en ArmeniŽrs. De Grieken zijn met 68% de grootste groep van deze inwoners.

Er zijn vanwege de verschillende etnische groepen ook verschillende religies. Het gaat hierbij over moslims (27%), Grieks orthodox (69%), de grootste groep) en 4% de overige religies, waaronder bijv. Hindoes en Joden. Als u een bezoekje brengt aan dit eiland is ook opvallend te zien hoe dat de mensen wonen, iedere groep heeft namelijk zijn eigen kenmerken aan de huizen waarin zij wonen.

Een prachtige natuur, daar hoort een leuk hotel bij. Kijkt u daarom naar een goedkoop hotel op internet, bekijk de hotel aanbiedingen en kies een goedkoop hotel zodat u hier kunt gaan genieten van Cyprus.

(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.